Prislista

Nedan finner du våra priser

1 körlektion à 40 min 440 kr
Teori (B) 2500 kr
Lastbil (C) eller buss (D) 3500 kr
Taxi 5000 kr
Riskutbildning del 1 500 kr
Halkbana 2000 kr
Handledarutbildning 400 kr
Synundersökning 200 kr

Paketpriser

10 körlektioner 4200 kr
20 körlektioner 8200 kr
Teori (B) + 10 körlektioner 6500 kr
Teori (B) + 20 körlektioner 10300 kr
Teori (B) + 40 körlektioner 17900 kr

Giltighetstid: teori & körpaket 1år

Avbokningar

"Alla avbokningar skall ske senast arbetsdagen före bokad tid innan kl 12.00 per telefon. Är du sjuk och avbokar din lektion sent, krävs att du visar ett läkarintyg."

Körkortstillstånd

Innan du får börja köra måste du ansöka om ett körkortstillstånd. Detta gör du genom att fylla i de papper du beställer från www.körkortsportalen.se Du måste fylla i en Ansökan om körkortstillstånd, en Hälsodeklaratiom samt göra en syntest.När dessa blanketter är kompletta skickas de in till Transportstyrelsen, 701 97 Örebro. Du behöver samtidigt betala in en ansökningsavgift för att de ska behandla din ansökan. Inbetalningskort skickas alltid med de blanketter du beställt. Handläggningstiden för ett körkortstillstånd är 2-4 veckor.

2. Utbildning på skolan

När Du har fått ditt körkortstillstånd kommer du till oss och vi börjar vi att planera Din utbildning. Vi har som mål att Du får behålla samma lärare under hela utbildningen men om Du inte är nöjd går det självklart att byta.Teorin kan du antingen studera hos oss, då börjar kan du gå på vår omtyckta teorikurs där vi tar upp det viktigaste ur teoriboken och mycket som inte står med i teoriboken, samtidigt börjar du med ett vägmärkest och sedan fortsätter med dataskrivningarna. Studerar du hemma bör du ha tillgång till teoriböckerna och exempelvis Teorifrågorna på CD som du kan köpa hos oss.Det är viktigt att du börjar studera teorin tidigt under din utbildning och att du varvar den med körningen.Körningen består av följande delar som du kan hitta här [länk-övningar] Antalet lektioner per övning är individuellt och hänsyn tas också till din tidigare kunskaper.

3. Riskutbildning I och II (halkbana)

Riskutbilding I är en obligatorisk kurs som tar upp risker med alkohol, droger, mediciner m m. Denna kurs samt halkbanan måste vara gjorda och godkända innan du får boka teori- samt körprov. När vi har kommit ganska långt i utbildningen bokar vi halkbanan, Detta görs för att tillgodoräkna dig så mycket kunskaper som möjligt.

Genom utbildningen får du uppleva svårigheterna med körning på halt underlag och upptäcka både din egen och fordonets begränsningar. Du får också insikt i möjligheterna att undvika riskerna när du kör i halt väglag.

4. Utbildningskontroll

När Din lärare tycker att utbildningen börjar närma sig sitt slut och alla övningar är genomgångna bokar han/hon en utbildningskontroll på skolan med en annan lärare. Då ser vi om Du är redo för en uppkörning

5. Teori-och körprov (sammanhållet prov)

När du är godkänd på alla datatesterna samt att din lärare har godkänt dig på utbildningskontrollen då är det dags att boka tid för teori- och körprov. Vi hjälper dig med planering och bokning. Man bokar alltid teoriprovet först och senast 14 dagar senare måste du göra ditt körprov.

Besöks- och postadress

Bredängstorget 5, 127 34 Skärholmen

Kontaktinfo.

Tel: 08-603 85 85

Copyright © King Trafikskola 2019
Kontor
  • Bredängstorget 5, 127 34 Skärholmen